Aanvullend onderzoek

Voor het stellen van een goede diagnose en om een goede behandeling te geven is soms het algemene onderzoek niet voldoende en zijn er aanvullende onderzoeken noodzakelijk.
Een aantal van deze aanvullende onderzoeken zijn hier op de praktijk uitvoerbaar zoals onder andere een urine en bloedonderzoek voor suikerziekte, leverenzymen, nierfunctie en hematocriet te bepalen.
Ook röntgen en echo(in beperkte mate) is hier in huis te doen. Deze onderzoeken helpen ons het probleem achterhalen zodat we de meest optimale behandeling kunnen inzetten.Privacy statement
Indien u ons contactformulier instuurt ontvangen wij een mail met de door u ingevulde gegevens. Wij slaan deze gegevens niet apart op en delen deze ook niet met andere partijen! Indien nodig voor toekomstige correspondentie richting de klant kan een mail worden gearchiveerd in ons mailsysteem. Alle andere mails zullen worden verwijderd indien deze niet relevant zijn. Klanten kunnen altijd inzage aanvragen van opgeslagen mails en op verzoek zullen we ook mails verwijderen. Dierenkliniek De Geitenberg probeert zijn systemen zo goed mogelijk te beveiligen zover de techniek dit toestaat. Deze website gebruikt alleen cookies die Google Analytics en Google Maps plaatsen.