Contact

Contact

Stel uw vragen via onderstaand formulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

adres gegevens

DK De Geitenberg
Toupsbergstraat 131
6468 AC Kerkrade
Nederland

telefoon

+31 (0) 45 545 2727

mail

info@degeitenberg.nl


kvk

51019167

iban

NL49RABO0157712443Vul het vinkje of de code in onderstaande captcha a.u.b. in:
Vul alle velden in!


Vind ons


Openingstijden en afspraken

Persoonlijke zorg vinden wij belangrijk. Dus werken we op afspraak. Voor consultatie en vaccinatie afspraak wordt 30 minuten ingepland zodat u rustig de tijd kunt nemen om uw verhaal te doen. De afspraak kan telefonisch of via de mail gemaakt worden. Mocht u dezelfde dag nog willen komen heeft in de ochtend bellen de voorkeur. De tijden dat we op werkdagen telefonisch bereikbaar zijn is van 9.00 uur s'morgens tot18.00 uur s'avonds.


Spoed

Ook buiten de openingstijden kan uw huisdier plots ziek worden. Daarom dat wij door middel van een dienstregeling met omringende praktijken 24uurs noodzorg aanbieden. Mocht u buiten de openingstijden een dierenarts nodig hebben belt u dan het praktijknummer. Dan krijgt u het noodnummer van de dienstdoende dierenarts (Let op u wordt niet rechtstreeks doorgeschakeld!). Het is belangrijk om zelfs bij spoedgevallen eerst de praktijk telefonisch te contacteren zodat u niet voor een gesloten deur staat mocht de dierenarts op huisbezoek zijn.contact
Privacy statement
Indien u ons contactformulier instuurt ontvangen wij een mail met de door u ingevulde gegevens. Wij slaan deze gegevens niet apart op en delen deze ook niet met andere partijen! Indien nodig voor toekomstige correspondentie richting de klant kan een mail worden gearchiveerd in ons mailsysteem. Alle andere mails zullen worden verwijderd indien deze niet relevant zijn. Klanten kunnen altijd inzage aanvragen van opgeslagen mails en op verzoek zullen we ook mails verwijderen. Dierenkliniek De Geitenberg probeert zijn systemen zo goed mogelijk te beveiligen zover de techniek dit toestaat. Deze website gebruikt alleen cookies die Google Analytics en Google Maps plaatsen.