Welkom bij dierenkliniek de Geitenberg

PERSOONLIJKE AANDACHT VOOR DE GEZONDHEID VAN UW TROUWE HUISVRIEND

Uw huisdier speelt een belangrijke rol in uw leven, als huisgenoot of als de beste vriend met wie u elk geheim kunt delen.
In principe geldt voor uw huisdier hetzelfde als voor alle andere leden van het gezin. Gezond zijn en vooral gezond blijven in elk geval zolang mogelijk.

Daar willen wij u graag bij helpen. Als praktijk willen we graag eerstelijns preventieve en curatieve zorg bieden voor uw trouwe vriend(en) op persoonlijk niveau


home

Privacy statement
Indien u ons contactformulier instuurt ontvangen wij een mail met de door u ingevulde gegevens. Wij slaan deze gegevens niet apart op en delen deze ook niet met andere partijen! Indien nodig voor toekomstige correspondentie richting de klant kan een mail worden gearchiveerd in ons mailsysteem. Alle andere mails zullen worden verwijderd indien deze niet relevant zijn. Klanten kunnen altijd inzage aanvragen van opgeslagen mails en op verzoek zullen we ook mails verwijderen. Dierenkliniek De Geitenberg probeert zijn systemen zo goed mogelijk te beveiligen zover de techniek dit toestaat. Deze website gebruikt alleen cookies die Google Analytics en Google Maps plaatsen.