Huisvisites

Voor medisch eenvoudige ingrepen zoals een vaccinatie, oren controleren of nagels knippen is een thuisbezoek ook mogelijk.
Daarnaast is het mogelijk om thuis afscheid te nemen van uw trouwe vriend als zijn gezondheid het niet meer toe laat een gelukkig leven te kunnen leiden.

Voor thuisbezoeken is een telefonische afspraak noodzakelijk. Houdt er rekening mee dat er aan thuisbezoek extra kosten verbonden zijn.Privacy statement
Indien u ons contactformulier instuurt ontvangen wij een mail met de door u ingevulde gegevens. Wij slaan deze gegevens niet apart op en delen deze ook niet met andere partijen! Indien nodig voor toekomstige correspondentie richting de klant kan een mail worden gearchiveerd in ons mailsysteem. Alle andere mails zullen worden verwijderd indien deze niet relevant zijn. Klanten kunnen altijd inzage aanvragen van opgeslagen mails en op verzoek zullen we ook mails verwijderen. Dierenkliniek De Geitenberg probeert zijn systemen zo goed mogelijk te beveiligen zover de techniek dit toestaat. Deze website gebruikt alleen cookies die Google Analytics en Google Maps plaatsen.