Missie

Goede diergeneeskundige zorg met persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel.
Natuurlijk wordt er met veel gedrevenheid dit vak uitgeoefend en benutten we graag de groeiende mogelijkheden van diagnostiek en behandeling.
Maar u mag meer van ons verwachten, zoals een eerlijk gesprek over de nut/noodzaak van een ingreep/aanvullend onderzoek, of tijd en hulp bij een moeilijke afweging.

Wij kijken graag samen met u en willen bij de zorg die we aanbieden niet alleen denken aan vandaag maar ook aan de dag van morgen.
Een gelukkig en gezond samenleven met uw huisdier is voor ons het meest belangrijk en dat willen we graag op duurzame wijze bereiken.Privacy statement
Indien u ons contactformulier instuurt ontvangen wij een mail met de door u ingevulde gegevens. Wij slaan deze gegevens niet apart op en delen deze ook niet met andere partijen! Indien nodig voor toekomstige correspondentie richting de klant kan een mail worden gearchiveerd in ons mailsysteem. Alle andere mails zullen worden verwijderd indien deze niet relevant zijn. Klanten kunnen altijd inzage aanvragen van opgeslagen mails en op verzoek zullen we ook mails verwijderen. Dierenkliniek De Geitenberg probeert zijn systemen zo goed mogelijk te beveiligen zover de techniek dit toestaat. Deze website gebruikt alleen cookies die Google Analytics en Google Maps plaatsen.