Preventieve zorg en advies op maat

Er wordt in deze praktijk veel waarde gehecht aan het voorkomen (of indien nodig tijdig ingrijpen) bij bepaalde ziekten.
Daarom adviseren wij een jaarlijkse controle van uw huisdier en als hij gezond is te vaccineren om hem te beschermen tegen bepaalde gevaarlijke infectieziekten.
Daarnaast adviseren wij een behandeling tegen parasieten op maat. Niet elk dier en elke gezinssituatie is hetzelfde vandaar dat we dit op individueel niveau met u bespreken.

Ook kunt u bij ons terecht voor advies op maat wat betreft de aanschaf van een nieuw huisdier.

Privacy statement
Indien u ons contactformulier instuurt ontvangen wij een mail met de door u ingevulde gegevens. Wij slaan deze gegevens niet apart op en delen deze ook niet met andere partijen! Indien nodig voor toekomstige correspondentie richting de klant kan een mail worden gearchiveerd in ons mailsysteem. Alle andere mails zullen worden verwijderd indien deze niet relevant zijn. Klanten kunnen altijd inzage aanvragen van opgeslagen mails en op verzoek zullen we ook mails verwijderen. Dierenkliniek De Geitenberg probeert zijn systemen zo goed mogelijk te beveiligen zover de techniek dit toestaat. Deze website gebruikt alleen cookies die Google Analytics en Google Maps plaatsen.