Samenwerking met collega's en specialisten

Samenwerking is tegenwoordig niet meer weg te denken in deze maatschappij. De diergeneeskunde heeft vele (sub)specialisaties en het idee dat een dierenarts alles zelf deed is niet meer van deze tijd.

Ik werk samen met collega s wat betreft de spoeddienstverdeling maar ook wat betreft sommige verdere onderzoeken (cardio en buik echografie), tandheelkunde (oa dentale rontgen), oogheelkunde en orthopedie.
Ook is het soms noodzakelijk u dier bij een zeer ernstige/specifieke aandoening te verwijzen naar een specialist. Dat zullen we altijd in goed overleg met u doen.Privacy statement
Indien u ons contactformulier instuurt ontvangen wij een mail met de door u ingevulde gegevens. Wij slaan deze gegevens niet apart op en delen deze ook niet met andere partijen! Indien nodig voor toekomstige correspondentie richting de klant kan een mail worden gearchiveerd in ons mailsysteem. Alle andere mails zullen worden verwijderd indien deze niet relevant zijn. Klanten kunnen altijd inzage aanvragen van opgeslagen mails en op verzoek zullen we ook mails verwijderen. Dierenkliniek De Geitenberg probeert zijn systemen zo goed mogelijk te beveiligen zover de techniek dit toestaat. Deze website gebruikt alleen cookies die Google Analytics en Google Maps plaatsen.