Tele-immobilisatie

Naast preventieve en eerstelijns curatieve gezondheidszorg voor kleine huisdieren is het mogelijk om mij te contacteren voor een dier te verdoven op afstand.

Soms is het noodzakelijk om een dier dat moeilijk of niet te vangen is voor bijvoorbeeld verplaatsing te moeten verdoven op afstand.
Het is een tak van sport bij de diergeneeskunde die niet door elke dierenarts wordt beoefend.

Ervaring heb ik met damherten en *runderen.

(*runderen: Aangezien ik geen officiële rundvee/landbouwhuisdierenarts ben kan ik runderen alleen verdoven op afstand en verder geen medische behandeling aanbieden indien ze voor consumptie bestemd zijn).

Privacy statement
Indien u ons contactformulier instuurt ontvangen wij een mail met de door u ingevulde gegevens. Wij slaan deze gegevens niet apart op en delen deze ook niet met andere partijen! Indien nodig voor toekomstige correspondentie richting de klant kan een mail worden gearchiveerd in ons mailsysteem. Alle andere mails zullen worden verwijderd indien deze niet relevant zijn. Klanten kunnen altijd inzage aanvragen van opgeslagen mails en op verzoek zullen we ook mails verwijderen. Dierenkliniek De Geitenberg probeert zijn systemen zo goed mogelijk te beveiligen zover de techniek dit toestaat. Deze website gebruikt alleen cookies die Google Analytics en Google Maps plaatsen.